Over Paula

paula de grootWelkom bij Paula de Groot fotografie!

Een site van een fotograaf betekent vooral kijken naar foto’s. Dat begrijp ik. Je bent op zoek naar een fotograaf en vraagt je af of ik precies diegene ben die je zoekt voor je bruiloft, familiefoto’s, voor een fotoreportage van je zwangerschap of voor een Newborn shoot.

Op zakelijk gebied ben ik ook inzetbaar, denk aan congressen of bijeenkomsten fotograferen of portretfotografie, waar de werknemers in dezelfde omgeving gefotografeerd kunnen worden.

Kijk rustig verder en realiseer je bij elke foto dat iedere opdracht voor Paula de Groot fotografie een nieuwe uitdaging is! Ik vind het heel belangrijk dat je je op je gemak voelt. Door de ongedwongen sfeer kan ik de meest  leuke en spontane foto’s maken. Ik steek dan ook veel tijd in de voorbereiding: wat vind je of vinden jullie leuk, wat past er bij jou, bij jullie? Zeker bij een bruiloft kun je maar een keer een fotoreportage doen, dus dan hebben we een goed gesprek vooraf.

Veel aanstaande echtparen plannen vooraf een Loveshoot: heel handig om aan elkaar te wennen en elkaar beter te leren kennen en meteen heel leuk voor de trouwkaart. Het is maar een idee…

Tot gauw!
Paula

Paula in het kort

Ik woon lekker centraal in het land, Maarssen, ben geboren in 1977 en getrouwd met Henk. Nadat ik al jaren foto’s van in en om het huis en vakanties maakte, startte ik in 2009 met een basiscursus fotografie bij Dies Groot. Deze beviel zo goed dat ik doorging met de vervolgcursus. Na deze cursussen realiseerde ik mij dat ik fotografie erg leuk, interessant en uitdagend vond, maar nog niet genoeg had geleerd. De stap naar de School voor Fotografie was gemaakt. Hier volgde ik een basiscursus in Utrecht en leerde door op de vervolgopleiding in Breda (diploma juni 2012). Daarna startte ik Paula de Groot fotografie en richt mij vanaf dat moment vooral op familieshoots en het fotograferen van bruiloften, zwangerschappen en als natuurlijk vervolg de New Born baby’s.  De shoots vinden plaats in mijn studio die ik thuis opbouw of op de gewenste locatie binnen of buiten. De New Born shoot vindt plaats als de baby tussen de 1 en 2 weken oud is; dan kom ik thuis langs waar ik mijn kleine studio op zet.